Troostbloemies

Afscheidsbloemen

van rouwboeket tot kistbedekking

Bloemen bieden troost bij een afscheid: ze eren de dierbare, bieden steun en vertellen wat je voelt wanneer je de juiste woorden niet kunt vinden. Er zijn ontelbare mogelijkheden om met bloemen uiting te geven aan het gevoel en daarnaast de overledene mooi en liefdevol te weerspiegelen. Van een traditioneel wit rouwstuk met een klassieke opbouw tot kleurrijke arrangementen met een bonte verzameling aan los en natuurlijk gestoken bloemen. Maar ook bloemen uit eigen tuin is een optie.

Er zijn nauwelijks restricties als het gaat om mogelijkheden, vorm, kleur of toevoeging van accessoires. Het enige waar we rekening mee moeten houden is het bloemenaanbod dat meedeint in het ritme van de natuur…

Kistbedekking

als een wandeling door een weiland vol bloemen

Een zee aan bloemen die niet alleen uiting geeft aan de liefde maar ook op subtiele wijze het karakter van iemand weergeeft. Met lievelingsbloemen, favoriete kleuren en misschien zelfs met elementen die iemands passie tonen.

Kinderrouwwerk

tere troost bij groot verdriet

Afscheidsbloemen voor kinderen is veel meer dan bloemwerk in een kleiner formaat maken. De lieflijkheid van dit bloemwerk staat is zo’n schril contrast met het grote verdriet dat er alles aan gelegen is om de juiste balans te vinden. Zodat de bloemen troost bieden.

Bloemenstyling bij uitvaart

voor ultieme harmonie

Of het nou in zachte tinten is of bont bloemwerk; op elkaar afgestemde bloemenstyling geeft een rustige, serene uitstraling. Kransen, boeketten, bloemstukken en vaasjes met enkele bloemen, alles is met elkaar te combineren.

In memoriam boeketten

in liefdevolle herinnering

In memoriam boeketten bieden troost op belangrijke dagen in de toekomst. Een fleurige herinnering in dezelfde stijl en kleuren op momenten die de nagedachtenis omarmen.

Nu chatten
Hallo!

Wat fijn dat je appt!
Wat kan ik voor je doen?

Groet, Michelle