DecoBloemies

locatiestyling

van balieboeket tot evenement

restaurant

Bloemen op tafel staan niet alleen gezellig maar zorgen volgens Amerikaans onderzoekers van de Rutgers Universiteit er ook voor dat mensen vrolijker en socialer worden. Het is dus niet toevallig dat je in restaurants vaak mooie boeketten bij de entree en fijne bloemen op een tafel vindt.

kantoor

Een omgeving met bloemen nodigt uit tot een goed gesprek en verlaagt de drempel om iets te vragen of om een praatje te maken. Ook schijnt de aanwezigheid van bloemen stress te verminderen. En wat is leuker; naar een mooie bloesemboom kijken tijdens een nadenkmomentje of naar een archiefkast staren?

winkel

Nog voordat iemand iets heeft kunnen zeggen verwelkomen bloemen in geuren en kleuren de klanten in winkels of salons. Ze nodigen uit en vertellen direct iets over de stijl en de kwaliteit van de plek waar de bezoeker is beland. Bijkomend voordeel: bloemen zorgen voor positiviteit en dat is altijd handig voor de handel!

Eventstyling

Een evenement zonder bloemen is vrijwel ondenkbaar. Het zijn de sfeermakers die kleur geven en net zo goed de bedankjes voor sprekers en gasten. En ze hebben meer impact: door in het bloemwerk bijvoorbeeld gebruik te maken van de bedrijfskleuren geeft het de branding net dat beetje extra’s dat onbewust door de bezoekers wordt opgepikt.

kerststyling

Het kerstgevoel is een ongrijpbaar iets. Misschien juist daarom maken we het ieder jaar tastbaar met kerstbomen, mooie decoraties, lichtjes en bloemen. Feestelijkheid en glinstering maakt samenzijn fijn en haalt warme herinneringen op aan oude tradities. Michelle van Bloemies is een echte kerst-a-holic, een Christmas lover tot in al haar vezels. Daarmee is haar kerststyling veelzijdig en van elk formaat: van elegante kerststukjes met kleine details tot een complete winter-wonderlandstyling op locatie.

Nu chatten
Hallo!

Wat fijn dat je appt!
Wat kan ik voor je doen?

Groet, Michelle