FunBloemies

van paastak tot kerstboomdecoratie

lekker creatief met bloemen in het ritme van de seizoenen

Bloemen zijn geweldige verbinders en tonen dankbaarheid of genegenheid zonder woorden. Ze brengen plezier op feestelijke dagen en zodra je er zelf mee aan de slag gaat wordt het alleen maar leuker! Vrolijk de paastakken op met lentebloemen, maak het knus als de herfst arriveert en ga lekker los tijdens de decembermaand.

Kerstboomies

for the most wonderful time of the year

In de weekenden voor Kerstmis is de bloemenschuur van Bloemies omgetoverd tot een twinkelende kerststal met mooie creaties van Mies’ hand en leuke flonkerende hebbedingen. Kerstballen, engeltjes, rendieren, het is allemaal aanwezig om jouw kerstboom te voorzien van een fleurige touch met een stoer tintje!  

DIY-workshops

breng sfeer in huis met zelfgemaakte decoraties of bloemwerk

Gezelligheid in combinatie met creativiteit, dat is waar het om draait bij de workshops van Bloemies. Michelle deelt haar kennis en ideeën graag met groepjes vriendinnen, collega’s, vrijgezellen maar ook voor een kinderfeestje draait ze haar hand niet om. De workshops worden op maat samengesteld voor groepjes van minimaal 6 personen en de invulling en aankleding is in overleg. Maak vrolijke paastakken, schik een mooi zomerboeket of knutsel iets moois met hout voor in de kerstboom. Het kan allemaal bij Bloemies!

Workshops op maat

subtitel workshops op maat

Vestibulum sed elementum ipsum. Sed nec semper libero, ut malesuada arcu. Donec sollicitudin, sapien ac porttitor molestie, eros risus condimentum ipsum, at semper lorem mauris a leo. Donec sodales purus eu convallis scelerisque. Nulla sed ipsum maximus nulla auctor dignissim eu id mauris. Curabitur dapibus at turpis in ullamcorper. Nunc dignissim est sed sapien condimentum, at efficitur mauris malesuada. Proin nec luctus mi, quis tincidunt nisl.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce id ante quam. Duis faucibus egestas.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce id ante quam. Duis faucibus egestas.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce id ante quam. Duis faucibus egestas.

Workshop op maat aanvragen

wat vind jij leuk?

Wil je liever met mij praten over de mogelijkheden? Stuur me dan een WhatsApp bericht of bel me!

Nu chatten
Hallo!

Wat fijn dat je appt!
Wat kan ik voor je doen?

Groet, Michelle