BruidsBloemies

bruidsbloemen

van bruidsboeket tot ceremoniestyling

Über-gestyleerd minimalistisch bloemwerk zul je niet snel vinden bij Bloemies. Ze laat bloemen graag ‘zoals ze zijn’ en geeft ze in haar creaties de ruimte die ze nodig hebben. Als ze zonder specifiek wensenlijstje van het bruidspaar gaat flowershoppen, kiest ze bloemen op gevoel en vaak blijkt haar intuïtie een schot in de roos. Kies je voor een bepaald thema, een kleur of een specifieke sfeer, Michelle creëert wat je wilt om de sfeer tot in de kleinste details terug te laten komen. Van polscorsages en bloemenkettingen tot haaraccessoires, van stoeldecoratie en tafelstyling tot een waanzinnige ‘backdrop’, The Flower of Love’ is overal zichtbaar!

bruidsboeketten

Op maat. Letterlijk.

Michelle baseert de vorm van de boeketten niet alleen op het model en materiaal van de jurk, maar ook op het figuur en de lengte van de bruid. Zodat alles op de dag van de bruiloft volledig in balans is voor het perfecte plaatje.

weddingstyling

bloemen als veelzijdige sfeermakers

Bloemen zijn multifunctioneel inzetbaar als het om bruiloftsdecoratie gaat. De waanzinnige backdrop die tijdens de ceremonie voor romantiek zorgt, is later op de dag een prachtig decor voor selfies met je gasten. Grote boeketten op pilaren worden gedurende de dag eenvoudig en ongezien verplaatst zodat de sfeer er iedere keer snel inzit. Kleine vaasjes aan de stoelen die later weer op tafels verschijnen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

tafelstyling

subtitel bruidsstyling​

Heerlijke gerechten op mooie borden, mooie borden op een stijlvol gedekte tafel: feestelijker wordt het niet. En… mooie foto’s gegarandeerd!

Op deze locaties heeft Bloemies eerder de bloemenstyling verzorgd

Nu chatten
Hallo!

Wat fijn dat je appt!
Wat kan ik voor je doen?

Groet, Michelle