Over (Bloe)Mies

De ‘MIES’ uit Bloemies

is Michelle van der Linden

Sinds januari 2016 is de bloemenschuur naast het huis waar zij met man Paul en drie kids woont haar oase van verbeelding. Aan de Oosteindeweg -vroeger het domein van langgerekte bloemenvelden- creëert zij vrijwel dagelijks met veel aandacht en plezier kleurrijke vertalingen van emoties.

Waar bloemen zijn, is emotie. Ze vertellen verhalen van liefde, van spijt en van vreugde zonder een woord uit te spreken. Bloemen maken mensen blij in allerlei situaties. Ze bieden troost bij verdriet, geven extra kleur aan blijdschap en verwarmen bij een welkom.

de bloemiesstijl?

kleurrijk met een vleugje stoer!

Mies’ bloemwerk kenmerkt zich door los gestoken stukken waarbij de bloemen worden gelaten zoals ze zijn en de ruimte krijgen. Onverwachte combinaties met een verrassingseffect zijn favoriet bij haar. Dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld oer-Hollandse chrysanten met tropische exoten samenbinden. Of vers fruit verwerken in rouwwerk. Bij robuuste stukken voor levensgenieters gebruikt ze wijnranken en kurk. Ook maakt ze op verzoek bloemwerk in afwijkende vormen, zoals een schildpad.

Net als met bloemen kun je met mij ook alle kanten op. Ik maak boeketten, bloemstukken, styling en decoraties voor bruidsparen, nabestaanden en bedrijven. Van polscorsage tot kistbedekking, van tafelstyling tot bloemenwolken... als de zwaartekracht het toelaat maak ik het.

de keuzes van mies

Sushi
Pizza
Hond
Kat   Aap!
Koffie
Thee
Lunch
Diner
Bloemen
Planten
Pepernoten
Paaseieren
Gele dr. martens
louboutins met rode zool
Oogschaduw
Nagellak
Zon
Sneeuw
Tekenen
Schilderen
Witte rozen
Roze gloriosa
Modder
Glitters
Binnen
Buiten
Instagram
Facebook
Zwart/wit
Bontgekleurd
Cocktails
Wijn
Foto
Video
Zee
Bergen
Pramenrace
Feesttent
Kerstavond
Kerstochtend
Nu chatten
Hallo!

Wat fijn dat je appt!
Wat kan ik voor je doen?

Groet, Michelle