AltijdBloemies

Nooit zonder bloemen

van bloemenabonnement tot bloesemboom

Altijd positieve energie in huis hebben, dat kan met een bos bloemen. Ze geven een behaaglijk gevoel, stralen warmte en genegenheid uit. En een mooie vaas met een weelderig boeket is een prachtige woonaccessoire waar je niet op uitgekeken raakt.

Bloemieskus

eyecatcher in ieder interieur

Hoe gezellig! Een BloemiesKus in je favoriete kleur(en), gevuld met een mooie plant of je favoriete bloemen. Mies schildert alle BloemiesKussen met de hand dus er is geen exemplaar hetzelfde. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen.

Bloemenabonnement

iedere week verse bloemen op tafel

Lekker luxe en gemakkelijk; iedere week een vers boeket met geurende bloemen in huis en of op kantoor! Kant en klaar geschikt in een mooie vaas, Mies bezorgt iedere keer weer een fleurige verrassing!

Zijden bloemen

kunstwerkjes zonder zorgen

De zijden Bloemies zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en ideaal als je houdt van onderhoudsarme bloemen waar je huisdier vanaf blijft. Een zijden plukboeket biedt net zoveel kijkplezier als een vers veldboeket en ontzettend veel mogelijkheden. En wat denk je van een eeuwige bloesemboom in de kamer? Mies vertelt je er graag alles over!

Nu chatten
Hallo!

Wat fijn dat je appt!
Wat kan ik voor je doen?

Groet, Michelle